وسواس نان? اين سرآشپز مكزيكي-آمريكايي كتاب مقدس غذاي نهايي و 5 جلدي را نوشت

۷ بازديد
وسواس نان? اين سرآشپز مكزيكي-آمريكايي كتاب مقدس غذاي نهايي و 5 جلدي را نوشت

نان ممكن است يكي از كالاهاي ساده و پايدار بشريت باشد، پس چقدر بايد در مورد آن صحبت كنيم؟ بسياري، اگر شما آشپز آمريكايي - آمريكايي فرانسيسكو Migoya را مورد تحسين قرار دهيد، و به سرعت ياد مي‌گيريد كه پاسخ ساده‌اي براي اين مورد غذايي وجود ندارد. اين موضوع به معناي كتاب Migoya با هم‌كاري آشپز و دانشمند ناتان Myhrvold است. Modernist، يك آشپز برنده جايزه و نويسنده كه بيش از ۵۰۰ آزمايش براي توليد ۱،۲۰۰ recipes.The پنج جلدي از نان Modernist انجام داد و بيش از ۵۰۰ هزار دلار هزينه داشت، گفت: "فكر كردن چيزي به اين سادگي مي‌تواند بسيار پيچيده باشد و بسياري از بخش‌هاي آن را داشته باشد". اين كتاب با تصاوير برش قلب Myhrvold مصور شده‌است - با توقف برش از ظروف، pans، ovens و grills كه به ندرت به خوانندگان ديده مي‌شود، به ندرت نظرات خود را در مورد اين كه چگونه غذاي ما اوج شور و اشتياق ديرينه Myhrvold براي پخت‌وپز است، به ندرت ديده مي‌شود. بنابراين در سال ۲۰۱۴، زماني كه Myhrvold توجه چند انضباطي تيم خود را به نان در همه اشكال خود تبديل كرد، او به Migoya، ۴۳ ساله، ضربه زد تا سر آشپز و تحقيق مستقيم در دفتر مركزي رستوران Modernist در Bellevue واشنگتن واقع شود. نمايي از نان كه در واقع برشته كردن است، يكي از عكس‌ها از كتاب پنج جلدي و نان Modernist. آزمايشگاه آشپزي، پروفسور LLCA در موسسه Culinary آمريكا، Migoya قبلا چندين كتاب از جمله انجمن بين‌المللي متخصصان Culinary (IACP)را منتشر كرده بود.

Dessert به سي ان ان بي سي گفت : " ناتان ( Wiley , 2012 ) و در چندين رستوران با ولتاژ بالا در شهر نيويورك و كاليفرنيا كار كردند " . آزمايشگاه آشپزي , اولين چالش LLCMigoya , به گروهي از سرآشپزها ياد مي‌دهد كه چطور نان بپزد , يك محاكمه با تجربه آتش‌سوزي كه او اول فهميده بود . او كه به تازگي وارد شهر نيويورك شد در سال 1998 با درجات پيشرفته culinary از مكزيكو سيتي و Stasbourg , فرانسه , كار رستوراني كه او را به آنجا اورده بود , چيزي نبود كه انتظار داشت . Migoya خود را در جستجوي كار روز يكشنبه نيويورك‌تايمز يافت و يك تبليغ براي يك آشپز شيريني در رستوران معروف رودخانه در Brooklyn.Agre eing براي امتحان كردن پيدا كرد . او در پايان اولين شيفت كارش به او پيشنهاد كار داده شد . اما تا زماني كه Migoya به رستوران معروف بين‌المللي ديگر , " توماس كلر " و " Bouchon نانوايي‌ها " رسيد كه شروع به ساختن نان كرد , با اتكا به كاركنان براي آموزش دادن به او , " Pastry very گارسيا " اين پيچيدگي را در كتاب مورد بررسي قرار مي‌دهد و مفاهيم پيش از تصور درباره نان را در گذشته و هم اكنون آزمايش مي‌كند . بيش از 1500 آزمايش او نتايجي به دست آورد كه حتي Migoya را شگفت‌زده كرد . For مي‌گويد : " واقعيت

and مي‌گويد : " در كتاب ما , شما يك دستور العمل براي چاودار و ذرت خال دار و ذرت خال دار با گندم چاودار توليد مي‌كند . در كتاب ما , شما دستور غذاي چاودار را با گندم چاودار توليد مي‌كند . Migoya.But گفت : " من فكر مي‌كنم كه ما بايد مواد غذايي متفاوتي داشته باشيم و درباره آنچه خوب است و چه بد است استفاده كنيم . " said گفت : " من فكر مي‌كنم ما بايد قادر باشيم مواد غذايي متفاوتي داشته باشيم و فرضيات فوري را در مورد آنچه خوب است داشته باشيم . " اين فقط غذا است , به ياد داشته باشيد كه من از اين ساندويچ پنير گريل شده استفاده خواهم كرد . همه چيز جاي خود و زمان خود را دارد ." Migoya به


منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.